Zakelijke panden

Op zoek naar de beste beveiligingssystemen voor uw organisatie?

Zorg dat uw bedrijf altijd goed beveiligd is en voorkom inbraak. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

In welke branches zijn wij werkzaam?

Wij helpen alle bedrijven en instellingen die gebruik willen maken van elektronische beveiliging voor hun panden. Bekijk hier de branches waar wij voornamelijk werkzaam zijn.

Onderwijs

Zakelijke dienstverlening

Overheid

Zorg

Nieuw- en verbouw

Industrie

Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

Wij hebben al veel bedrijven mogen voorzien van een vertrouwde beveiliging. Lees hier hoe voorgaande klanten dit ervaren.

"MKB Secure is een betrouwbare en flexibele partij waar we regelmatig en graag gebruik van maken! Wanneer we een probleem hebben wordt deze snel opgelost en de monteurs zijn vriendelijk en efficiënt."

T. Browne

"Had ik ze maar eerder gevonden dat had mij een hoop problemen gescheeld. Ook al was ik nieuw, ik werd snel geholpen, mijn systeem werd goed nagekeken en de problemen zijn eruit gehaald!"

B. Defeber

"Een helpende hand wanneer we omhoog zitten! Zo nu en dan hebben we extra 'handjes' nodig bij project installaties, dan is het fijn dat we op MKB Secure kunnen rekenen en gekwalificeerde mensen krijgen met verstand van zaken!"

R. de Laat

Beveiligingsplan

Wil jij altijd verzekerd zijn van een goede beveiliging voor uw organisatie?

MKB-Secure verzorgt het gehele traject van begin tot eind. We stellen samen met u een beveiligingsplan op en zorgen altijd voor een oplossing op maat. Het is belangrijk dat uw pand na verloop van tijd ook goed beveiligd blijft. Daarom zorgen wij jaarlijks voor onderhoud en controle zodat u altijd zeker weet dat uw pand goed beveiligd blijft.

De beste beveiligingssystemen

Voorkom inbraak en zorg voor een goede beveiliging

Met de juiste beveiligingssystemen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over inbraak in uw pand. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de perfecte oplossing.