Wilt u dat al uw overheidsgebouwen altijd goed beveiligd zijn?

Het is belangrijk dat overheidsgebouwen goed beveiligd worden. Bij MKB-Secure zorgen wij voor de beste oplossing voor een goed beveiligd pand. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Betrouwbare beveiligingssystemen

Garandeer de veiligheid van uw overheidsgebouwen

De overheid heeft bezit over vele grote kantoorgebouwen waar dagelijks grote aantallen bezoekers, werknemers en organisaties langskomen. Dit zorgt ervoor dat de overheid ook makkelijker slachtoffer wordt van een insluiping of een inbraak. Om de veiligheid en privacy van de overheid en werknemers te garanderen is het belangrijk om de overheidsgebouwen door heel het land te voorzien van de juiste beveiliging.

Grote kantoorpanden

Bij MKB-Secure gaan we altijd voor een oplossing op maat.

We zijn zeer bekend met het controleren en bewaken van toegang tot grote kantoorpanden. Met de juiste samenstelling van verschillende beveiligingssystemen bent u ervan verzekerd dat u altijd goed beveiligd bent tegen inbraak. De beveiligingssystemen zijn goed te regelen door de verantwoordelijke van de beveiliging van het pand en wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige werkomgeving van uw pand.

Het is belangrijk dat uw werknemers zich altijd veilig kunnen voelen in de omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Onze beveiligingssystemen

Benieuwd waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk hier al onze beveiligingssystemen.

Camera systemen

Toegang systemen

Inbraak systemen

PSIM systemen

Intercom systemen

Betrouwbare beveiliging

Maakt uw bedrijf gebruik van kostbare apparatuur?

Voorkom dat u doelwit wordt van criminelen en zorg dat uw pand goed beveiligd is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen uw wensen.