Camera systemen

Wilt u altijd een goed overzicht hebben van alle gebeurtenissen in uw pand?

Met onze camera systemen heeft u altijd een duidelijk overzicht van wat er speelt in uw pand. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Hoog opgeleid personeel

Onze projecteringsdeskundige weten alles rondom cameratoezicht en privacy wetgeving.

Compleet cameraplan

Wij zorgen voor een compleet cameraplan zodat u nergens meer over na hoeft te denken.

Optimaal camera gebruik

Camera’s worden optimaal ingezet door te kunnen observeren, herkennen, identificeren en detecteren.

Altijd overzicht van alle gebeurtenissen, ook als er niemand aanwezig is.

Met een camera installatie kunt u gebeurtenissen controleren, terugzien en analyseren. In het geval van calamiteiten kunt u de beelden terug kijken, de situatie analyseren en eventuele personen identificeren. Daarnaast kunt u de beveiligde ruimtes observeren en overzicht houden van gebeurtenissen. Met camerabeveiliging hoeft er niet altijd iemand aanwezig te zijn en heeft u altijd een duidelijk overzicht van wat er speelt in uw pand.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.

Privacy en wetgeving

Er zijn veel eisen en regels omtrent camerabeveiliging. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten alles rondom cameratoezicht en de privacywetgeving. Wij zorgen voor een compleet cameraplan dat volledig volgens de richtlijnen is opgesteld. U ontvangt van onze adviseurs een volledig adviesrapport, een camera register en een cameraplan inclusief de benodigde investering.

Installatie & onderhoud

Zowel voor het installeren als het onderhouden van al uw nieuwe of huidige beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht.

Installatie

Wij helpen u graag bij het installeren van nieuwe beveiligingssystemen of al bestaande systemen

Onderhoud

Zorg voor een langere levensduur en continuïteit van al uw systemen met jaarlijks onderhoud

Betrouwbare beveiliging

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen rondom beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Voorkom calamiteiten

Altijd een duidelijk inzicht in de situatie in het geval van een calamiteit?

U bent altijd op de hoogte van wat er speelt in uw pand met onze beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.