Staat de veiligheid van uw patiënten, bezoekers en werknemers voorop?

Zorg altijd voor een veilige omgeving in uw ziekenhuis of zorginstelling zodat uw patiënten en cliënten helemaal kunnen ontzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Veiligheid voorop

Zorg voor een veilige omgeving voor uw patiënten

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn ingesteld op het maximaal ontzorgen van de cliënten en patiënten en horen een veilige plek te zijn voor iedereen. Hierbij is gastvrijheid en een open omgeving belangrijk waarbij de veiligheid van patiënt, werknemer en bezoekers altijd gegarandeerd moet worden.

Controle en overzicht

Daar waar gastvrijheid en veiligheid samenkomen

Wij zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing voor uw zorginstelling zodat veiligheid en gastvrijheid samenkomen. Met onze beveiligingssystemen kunt u goed de controle en het overzicht behouden zodat veiligheid altijd gegarandeerd wordt. Wij zorgen voor de beste kwaliteit zodat de beveiligingssystemen makkelijk beheersbaar zijn voor de verantwoordelijken binnen de organisatie.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige werkomgeving van uw pand.

Het is belangrijk dat uw werknemers zich altijd veilig kunnen voelen in de omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Onze beveiligingssystemen

Benieuwd waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk hier al onze beveiligingssystemen.

Camera systemen

Toegang systemen

Inbraak systemen

PSIM systemen

Intercom systemen

Betrouwbare beveiliging

Maakt uw bedrijf gebruik van kostbare apparatuur?

Voorkom dat u doelwit wordt van criminelen en zorg dat uw pand goed beveiligd is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen uw wensen.