Wilt u er altijd zeker van zijn dat uw bedrijf goed beveiligd is?

Bij MKB-Secure maken we gebruik van de beste beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

Beveilig uw pand

Altijd verzekerd van een goed beveiligd pand

U wilt natuurlijk dat uw bedrijf altijd zo goed mogelijk beveiligd is. Overdag kunnen werknemers toezicht houden en de veiligheid bewaken maar ook in de uren dat er niemand aanwezig is, is het belangrijk dat uw pand goed beveiligd blijft. Wij zorgen voor de gehele veiligheid van uw pand met beveiligingssystemen van de beste kwaliteit. . Daarnaast adviseren wij u graag over alle mogelijkheden en het onderhoud van alle systemen.

Compleet beveiligingsplan

De beste combinatie van beveiligingssystemen

Voor de beste beveiliging stellen we van te voren samen een beveiligingsplan op zodat we een goede combinatie van beveiligingssystemen kunnen samenstellen. MKB-Secure verzorgt het hele traject, van een maatwerk beveiligingsplan tot de implementatie. Om er voor te zorgen dat u altijd verzekerd blijft van de beste beveiliging zorgen wij ook voor een jaarlijkse controle en onderhoud, waardoor wij u altijd op de hoogte brengen van de laatste maatregelen en nieuwe oplossingen.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige werkomgeving van uw pand.

Het is belangrijk dat uw werknemers zich altijd veilig kunnen voelen in de omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Onze beveiligingssystemen

Benieuwd waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk hier al onze beveiligingssystemen.

Camera systemen

Toegang systemen

Inbraak systemen

PSIM systemen

Intercom systemen

Betrouwbare beveiliging

Maakt uw bedrijf gebruik van kostbare apparatuur?

Voorkom dat u doelwit wordt van criminelen en zorg dat uw pand goed beveiligd is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen uw wensen.