Onderwijsinstellingen

De beste beveiligingssystemen bij MKB-Secure

Altijd verzekerd van een betrouwbaar beveiligingssysteem zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over inbraak. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Regionaal opleidingcentrum

Het vraagstuk van de klant

De klant is facilitair manager van een onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling heeft een verouderd inbraakdetectie systeem. De eis vanuit de verzekering is dat deze installatie wordt gecertificeerd volgens de richtlijnen behorende bij onderwijs instellingen.

Er zijn een groot aantal laptops en tablets in gebruik door de leerlingen. Ook zijn er digiborden aanwezig en heeft de school een eigen kantine met restaurant. Hier wordt ook nog contact betaald, waardoor er dagelijks een kleine kas met contanten wordt opgeborgen in een kluis.

De oplossing

De adviseur van MKB Secure heeft een afspraak gemaakt met de facilitair manager. Tijdens dit advies gesprek zijn alle vragen van de klant beantwoord en de wensen doorgenomen. De huidige inbraak installatie is veroudert, de componenten zijn “end of life” en niet meer op de markt.
Wel zijn de huidige componenten een aantal jaren geleden voor een groot deel vervangen, waarbij ook de bekabeling is aangebracht volgens de installatierichtlijnen.
Onze adviseur heeft bepaald of de vervangen componenten zijn goedgekeurd, waardoor deze worden hergebruikt bij het aanbrengen van de nieuwe installatie. Uiteindelijk is het advies om de inbraak centrale, het bedienpaneel en de bijbehorende uitbreidingmodules te vervangen. Er zijn nog een aantal detectie punten die aangebracht moeten worden. Echter scheelt dit de onderwijs instelling een enorme investering.

Het contant geld word al opgeborgen in een goedgekeurde kluis, dit hebben wij opgenomen in het beveiligingsplan onder organisatorische maatregelen. Dagelijks dient het kasgeld te worden opgeborgen in de kluis. Ook is de ruimte waar de kluis zich bevind voorzien van een goedgekeurde ruimtelijk werkdende detector.
Na opdracht heeft MKB Secure ervoor gezorgd dat de installatie van het inbraakdetectie systeem volledig volgens de richtlijnen is uitgevoerd. Alle hergebruikte componenten zijn getest en opnieuw voorzien van een zonenummer. Bij de oplevering hebben wij gezorgd voor alle opleverdocumenten zoals het beveiligingsplan, het intakeformulier en het kwaliteitsdocument (certificaat)

Na de installatie verzorgen wij ook het jaarlijks onderhoud en het oplossen van (ver-) storingen mochten die optreden.

Oplevering

Oplevering Systeem

  • Gecertificeerd inbraakdetectie systeem.

Merk

  • Merk Galaxy GD48

Opleverdatum

  • 18-03-2022

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Voordat wij de beveiligingssystemen bij u komen installeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

01.

Offerte aanvraag

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

02.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
03.

Adviesrapport

Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

04.

Akkoord

Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
05.

Implementatie

Zodra wij het akkoord van u ontvangen hebben is het tijd voor de installatie. De monteur zal langskomen voor de installatie van de beveiligingssystemen en ervoor zorgen dat alles helemaal klaar is voor gebruik.

Offerte ontvangen?

Wilt u een beveiligingssysteem laten installeren, uw oude systemen onderhouden of heeft u advies nodig? Vul hieronder vrijblijvend het offerte formulier in en dan kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiekn via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Betrouwbare beveiliging

Altijd zeker van betrouwbare beveiliging?

U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud en installatie van de beste beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.