De beste veiligheid voor in de industrie?

In de industrie is veiligheid heel belangrijk voor uw werknemers om de continuïteit van het werk te kunnen waarborgen. Met MBK-Secure bent u altijd verzekerd van de beste veiligheidssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een passende oplossing.

Groot- en kleinschalige industrieën

Veiligheid staat voorop

De veiligheid van uw personeel is heel belangrijk, zowel in een kleinschalige als een grootschalige industriële omgeving. Een veilige werkomgeving zorgt voor de continuïteit van het werk en uw organisatie. Hierbij is een calamiteitenplan een belangrijk onderdeel om veiligheid te waarborgen. Bij MKB-Secure zorgen wij voor veiligheid zowel voor, tijdens als na een calamiteit.

Calamiteitenplan

Een samenstelling van de beste beveiligingssystemen

In het geval van een calamiteit is het belangrijk dat het direct inzichtelijk is wie er aanwezig is en wat de calamiteit betreft. Daarnaast is het ook belangrijk dat je naderhand kunt onderzoeken wat de oorzaak precies hiervoor is geweest. Goede beveiligingssystemen zijn hiervoor noodzakelijk. Bij MKB-Secure zorgen we voor een goede samenwerking tussen verschillende beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, camera observatie en nood-paniek systemen. Zo bent u altijd verzekerd van de veiligheid voor uw werknemers en organisatie.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige werkomgeving van uw pand.

Het is belangrijk dat uw werknemers zich altijd veilig kunnen voelen in de omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Onze beveiligingssystemen

Benieuwd waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk hier al onze beveiligingssystemen.

Camera systemen

Toegang systemen

Inbraak systemen

PSIM systemen

Intercom systemen

Betrouwbare beveiliging

Maakt uw bedrijf gebruik van kostbare apparatuur?

Voorkom dat u doelwit wordt van criminelen en zorg dat uw pand goed beveiligd is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen uw wensen.