Altijd betrouwbaar

Wilt u altijd verzekerd zijn van een betrouwbaar beveiligingssysteem?

Zorg er voor dat uw beveiligingssystemen altijd betrouwbaar blijven met onze jaarlijkse onderhoudsbeurt. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Vertrouwd beveiligen

Jaarlijks onderhoud bij MKB-Secure

Om er voor te zorgen dat uw beveiligingssystemen betrouwbaar blijven en voor langere tijd meegaan is het belangrijk om uw systemen regelmatig te laten controleren. Laat uw installaties jaarlijks onderhouden door onze goed opgeleide technici. Wij zorgen voor de nodige updates, controles, het schoonmaken van de componenten en gaan na of uw huidige installatie nog voldoet aan alle eisen of dat er veranderingen nodig zijn.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.
Storingsvrij

Wilt u altijd gegarandeerd een goede service en betrouwbare beveiligingssystemen?

Met ons onderhoudsabonnement bent u altijd verzekerd van een snelle service zodat u zeker weet dat uw beveiligingssystemen altijd optimaal werken. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om uw beveiligingsinstallaties zo goed mogelijk storingsvrij te houden. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over of uw beveiligingssystemen nog wel goed functioneren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kunnen we samen uw wensen bespreken.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Voordat wij de onderhoudsbeurt van de beveiligingssystemen uitvoeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

01.

Offerte aanvraag

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

02.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
03.

Adviesrapport

Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

04.

Akkoord

Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
05.

Nulmeting

Bij het overnemen van het systeem komt onze monteur langs voor het overnemen van de programmering, het controleren van de huidige staat van de installatie en wij zorgen wij ervoor dat de installatie in ons servicesysteem komt, waardoor u gegarandeerd bent van snelle en goede service.

Beste service

Wilt u altijd de beste service voor onderhoud van uw beveiligingsinstallaties?

MKB-Secure staat 24/7 voor uw klaar voor onderhoud en reparatie van al uw installaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen hoe wij u het beste kunnen helpen