Het beste beveiligingssysteem voor uw onderwijsinstelling?

Het is belangrijk dat uw onderwijsinstelling goed beveiligd is tegen inbraak, vernieling en vandalisme. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen naar uw wensen.

Veiligheid voorop

Veilige onderwijsomgeving

Een veilige leer- en werkomgeving is belangrijk voor uw onderwijsinstelling. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale en duurdere leermiddelen zoals tablets en laptop waardoor het voor criminelen steeds interessanter wordt om in te breken in onderwijsinstellingen. Voor zowel de organisatie als voor de veiligheid van de leerlingen is het belangrijk om deze criminaliteit buiten te houden en uw panden goed te beveiligen.

Privacy en vandalisme

Waarborg de privacy van uw leerlingen.

Scholen kunnen vaak het slachtoffer zijn van vernieling of vervuiling van het schoolplein of schoolgebouw. Een goede beveiliging kan helpen dit vandalisme terug te brengen. Natuurlijk is de privacy van uw leerlingen en docenten hierbij ook belangrijk. MKB-Secure heeft veel ervaring in het beveiligen van onderwijsinstellingen en wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor beveiligingssystemen en bijbehorende wetgeving.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige werkomgeving van uw pand.

Het is belangrijk dat uw werknemers zich altijd veilig kunnen voelen in de omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Onze beveiligingssystemen

Benieuwd waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk hier al onze beveiligingssystemen.

Camera systemen

Toegang systemen

Inbraak systemen

PSIM systemen

Intercom systemen

Betrouwbare beveiliging

Maakt uw bedrijf gebruik van kostbare apparatuur?

Voorkom dat u doelwit wordt van criminelen en zorg dat uw pand goed beveiligd is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen uw wensen.