Elektronische beveiligingssystemen

MKB Secure

De nr. 1 in Systemen
U kunt bij ons terecht voor het laten adviseren, onderhouden en installeren van al uw elektronische beveiligingssystemen.

✔ Maatwerkoplossing
✔ Deskundig & gecertificeerd
✔ Meerdere oplossingen in huis
✔ 24/7 storingsdienst

Elektronische beveiligingssystemen

De nr. 1 in beveiligingssystemen

 

U kunt bij ons terecht voor het laten adviseren, onderhouden en installeren van al uw elektronische beveiligingssystemen.

✔ Maatwerkoplossing
✔ Deskundig & gecertificeerd
✔ Meerdere oplossingen in huis
✔ 24/7 storingsdienst

Wie wij zijn

We zijn een team van toegewijde professionals met jarenlange ervaring en zorgen altijd voor een passende oplossing op maat. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche en samen met onze gecertificeerde monteurs en gecertificeerde systemen gaan wij altijd voor het beste resultaat.

N
Jarenlange ervaring en deskundig advies
N
Denken altijd met u mee
N
Vertrouwde beveiliging van begin tot eind

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”
Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Missie

Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwd raakt met beveiliging. Dit doen we door vanaf het begin van het onderzoek tot aan de implementatie van het beveiligingsplan als partner met u samen te werken en mee te denken. We zoeken altijd naar een oplossing op maat die past bij uw bedrijf en bedrijfsprocessen.

Visie

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche en samen met onze gecertificeerde monteurs en gecertificeerde systemen kunnen we u voorzien van het beste advies. Door goede samenwerkingen met onze leveranciers en onze nationale en internationale contacten bieden wij u altijd de beste oplossing

Beste service

Wilt u de beste service en hoge kwaliteit producten?

Bij MKB-Secure gaan we altijd voor de beste oplossing en service voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we samen al uw wensen.

Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

Wij hebben al veel bedrijven mogen voorzien van een vertrouwde beveiliging. Lees hier hoe voorgaande klanten dit ervaren.

"MKB Secure is een betrouwbare en flexibele partij waar we regelmatig en graag gebruik van maken! Wanneer we een probleem hebben wordt deze snel opgelost en de monteurs zijn vriendelijk en efficiënt."

T. Browne

"Had ik ze maar eerder gevonden dat had mij een hoop problemen gescheeld. Ook al was ik nieuw, ik werd snel geholpen, mijn systeem werd goed nagekeken en de problemen zijn eruit gehaald!"

B. Defeber

"Een helpende hand wanneer we omhoog zitten! Zo nu en dan hebben we extra 'handjes' nodig bij project installaties, dan is het fijn dat we op MKB Secure kunnen rekenen en gekwalificeerde mensen krijgen met verstand van zaken!"

R. de Laat

Onze partners

We werken samen met verschillende leveranciers, nationale en internationale contacten zodat we u altijd de beste kwaliteit kunnen leveren en de beste oplossing kunnen bieden

Advies op maat

Wilt u altijd een oplossing op maat voor de beste beveiligingssystemen?

Bij MKB-Secure denken wij altijd met u mee voor de beste oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.