Installatie van beveiligingssystemen

Wilt u er zeker van zijn dat uw beveiligingssystemen goed geïnstalleerd worden?

Onze monteurs zijn goed opgeleid zodat u altijd zeker weet dat uw beveiligingssystemen op de juiste manier worden geïnstalleerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen hoe wij u het beste kunnen helpen

De juiste installatie

Installatie van uw nieuwe of bestaande beveiligingssystemen

Naast het leveren van de beste beveiligingssystemen kunt u ook bij ons terecht voor de installatie en onderhoud van uw huidige systemen. Onze beveiligingsprofessionals zijn goed opgeleid en weten precies wat ze doen. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar beveiligingssysteem. Daarnaast kunt u onze monteurs ook inhuren als u al uw eigen systemen heeft en deze wilt laten installeren of onderhouden.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.
Betrouwbare beveiligingssystemen

Zowel voor installatie als onderhoud kunt u bij ons terecht

De juiste installatie is de eerste stap voor een goed en betrouwbaar beveiligingssysteem, maar het is ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Daarom helpen wij u ook graag bij uw bestaande beveiligingssystemen met onderhoud en installatie. Door jaarlijkse controle en onderhoud zorgen we voor meer continuïteit en een langere levensduur van uw systemen. We zoeken hierbij altijd naar een oplossing op maat en naar het beste resultaat. Benieuwd naar ons jaarlijks onderhoud? Klik hieronder voor meer informatie.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Voordat wij de beveiligingssystemen bij u komen installeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

01.

Offerte aanvraag

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

02.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
03.

Adviesrapport

Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

04.

Akkoord

Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
05.

Implementatie

Zodra wij het akkoord van u ontvangen hebben is het tijd voor de installatie. De monteur zal langskomen voor de installatie van de beveiligingssystemen en ervoor zorgen dat alles helemaal klaar is voor gebruik.
Systemen

Ontdek welke systemen MKB-secure allemaal voor u kan installeren

Bij MKB- secure zijn we gespecialiseerd in het installeren van al uw verschillende beveiligingssystemen. Bekijk hier onze ruime keuze uit kwaliteitsproducten.

Camera systemen

Continue overzicht van alle gebeurtenissen

Toegang systemen

Beheer wie er toegang heeft tot beveiligde ruimtes

Intercom systemen

Een aanvulling op uw toegangssysteem

Inbraak systemen

Beveilig uw pand tegen inbraak

PSIM systemen

Physical security information management

Altijd een passende oplossing

Heeft u installatie van uw nieuw of al bestaande beveiligingssystemen nodig?

Dan bent u bij MKB-Secure aan het juiste adres. Onze monteurs staan voor u klaar met een passende oplossing voor de installatie van al uw beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.