Wilt u verzekerd zijn van een veilige omgeving voor uw nieuwe pand?

Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden rondom de veiligheid van uw pand. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat wij u kunnen helpen bij al uw vragen.

Nieuw pand

Toekomstplannen voor een nieuw pand

Gaat u een nieuw pand bouwen? Dan is de veiligheid natuurlijk een belangrijk onderdeel om naar te kijken. Bij MKB-Secure denken wij graag mee over uw toekomstplannen voor uw nieuwe pand. Onze adviseur helpt u bij al uw vragen op het gebied van veiligheid van de omgeving en het pand. Hij zal u voorzien van een volledig adviesrapport zodat u zeker goed voorbereid bent.

Veilige omgeving

Weet vooraf waar je aan toe bent

Waar komt uw gebouw te staan en hoe hoog zijn de criminaliteitscijfers in de omgeving? Is er veel vandalisme of geweldsdelicten? En is het terrein makkelijk te benaderen en veel sociale controle? Dit zijn allemaal vragen die betrekking hebben tot de veiligheid van uw pand. Onze adviseur beantwoord eenvoudig al uw vragen en zorgt voor een duidelijk rapport met analyses en een volledig advies voor het beveiligen van uw pand.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige werkomgeving van uw pand.

Het is belangrijk dat uw werknemers zich altijd veilig kunnen voelen in de omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Onze beveiligingssystemen

Benieuwd waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk hier al onze beveiligingssystemen.

Camera systemen

Toegang systemen

Inbraak systemen

PSIM systemen

Intercom systemen

Betrouwbare beveiliging

Maakt uw bedrijf gebruik van kostbare apparatuur?

Voorkom dat u doelwit wordt van criminelen en zorg dat uw pand goed beveiligd is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen uw wensen.