Altijd toegang kunnen verlenen

Altijd op afstand toegang kunnen verlenen tot uw pand?

Er hoeft nooit meer iemand bij de deur te wachten om toegang te verlenen met onze intercom systemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden.

Oplossing op maat

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat die past bij uw bedrijf en de processen.

Slimme uitvoering

Verleen toegang vanaf iedere plek waar de persoon zich op dat moment bevindt.

Aanvulling op uw toegangscontrole

Haal het optimale uit uw toegang beheer met een aanvullende intercom installatie

Verleen toegang vanuit de plek waar u bezig bent.

Met onze intercom systemen kunt u vanuit elke plek waar u zich bevindt contact houden met personen die uw pand willen betreden. Zo hoeft er niet altijd iemand achter de receptie te zitten of bij de deur te zijn om toegang te verlenen en kunt u ondertussen gewoon door gaan met de werkzaamheden waar u mee bezig bent. Door middel van een audio- of videogesprek kunt u de persoon buiten identificeren en binnenlaten vanaf elke plek waar u zich bevindt.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.

Maak optimaal gebruik van uw intercominstallatie

Een intercominstallatie is voor meerdere doeleinden bruikbaar. Het wordt voornamelijk gebruikt om werknemers en bezoekers altijd toegang te kunnen verlenen in uw pand; ook als er niemand bij de deur staat. Daarnaast kan een intercom systeem ook ingezet worden bij afgesloten parkeerplaatsen of voor het verlenen van toegang door afspraken beheer. Hierbij kan vooraf een tijd en datum worden ingesteld zodat er meteen toegang is voor deze persoon.

Installatie & onderhoud

Zowel voor het installeren als het onderhouden van al uw nieuwe of huidige beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht.

Installatie

Wij helpen u graag bij het installeren van nieuwe beveiligingssystemen of al bestaande systemen

Onderhoud

Zorg voor een langere levensduur en continuïteit van al uw systemen met jaarlijks onderhoud

Betrouwbare beveiliging

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen rondom beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Voorkom calamiteiten

Altijd een duidelijk inzicht in de situatie in het geval van een calamiteit?

U bent altijd op de hoogte van wat er speelt in uw pand met onze beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.