Voortdurend toegangscontrole

Altijd controle over wie er toegang heeft tot uw beveiligde ruimtes?

Laat een toegangssysteem installeren zodat onbevoegde personen niet uw beveiligde ruimtes kunnen betreden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen hoe wij u het beste kunnen helpen

Gespecialiseerd in toegangsystemen

Onze specialisten zorgen altijd voor een goede configuratie en keurige afwerking

Persoonlijke aanpak

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat en voorzien u van advies tot de volledige implementatie van onze beveiligingssystemen

Voortdurend overzicht

Met onze toegangssystemen heeft u altijd inzicht over wie zich in uw pand bevindt.

Wilt u altijd controle hebben over wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes in uw pand?

Met onze toegangssystemen heeft u altijd goed inzicht in wie uw pand in en uit gaat. Zo kunt u gemakkelijker onbevoegde personen buiten houden en eventuele insluiping of inbraak voorkomen. Bij MKB-Secure zijn we gespecialiseerd in verschillende toegangsoplossingen en staan wij voor u klaar voor zowel grote als kleine installaties.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.

Maak optimaal gebruik van onze toegangssystemen.

Toegangssystemen zijn belangrijk voor de veiligheid, registratie en inzicht van uw onderneming. U heeft met onze toegangssystemen altijd een duidelijk inzicht van wie zich allemaal in uw pand bevinden, zonder dat er continu gecontroleerd moet worden . Naast onze toegangssystemen kunt u ook nog kiezen voor een intercom aanvulling. Hiermee kunt u contact houden met de personen buiten en op afstand toegang verlenen.

Installatie & onderhoud

Zowel voor het installeren als het onderhouden van al uw nieuwe of huidige beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht.

Installatie

Wij helpen u graag bij het installeren van nieuwe beveiligingssystemen of al bestaande systemen

Onderhoud

Zorg voor een langere levensduur en continuïteit van al uw systemen met jaarlijks onderhoud

Betrouwbare beveiliging

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen rondom beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Voorkom calamiteiten

Altijd een duidelijk inzicht in de situatie in het geval van een calamiteit?

U bent altijd op de hoogte van wat er speelt in uw pand met onze beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.