Betrouwbare beveiliging

Altijd de beste beveiliging voor uw bedrijf als u er niet bent?

Voorkom inbraak en laat uw pand beveiligen met de inbraaksystemen van MKB-Secure. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Oplossing op maat

Wij geven altijd advies op maat die past bij uw bedrijf en volgens de eisen van de verzekeraar is.

Gecertificeerd

MKB-Secure is gecertificeerd voor het maken en afgeven van gecertificeerde beveiligingssystemen.

Optimale beveiliging

Door verschillende beveiligingssystemen te koppelen bent u altijd verzekerd van de beste beveiliging.

Met onze inbraaksystemen zorgt u ervoor dat uw bedrijf altijd goed beveiligd is tegen inbraak, ook op momenten dat er niemand aanwezig is.

Onze systemen kunnen ervoor zorgen dat onbevoegde personen meteen gedetecteerd worden, nog voordat ze het pand betreden. Hiermee kunt u inbraakschade voorkomen. U heeft altijd duidelijk inzicht van welke personen er wanneer aanwezig zijn en wie er verantwoordelijk is voor het inschakelen van de beveiligingssystemen.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.

Voorkom inbraak door het optimaal gebruiken van beveiligingssystemen

Voor de beste beveiliging is het ook mogelijk om verschillende beveiligingssystemen te koppelen. U kunt uw toegangssysteem of camera observatie koppelen met een inbraakdetectie. Door dit vooraf goed in te richten kunt u het meeste halen uit uw beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd en adviseren u graag over het koppelen van de juiste systemen die passen bij uw bedrijf en volgens de eisen van uw verzekeraar.

Installatie & onderhoud

Zowel voor het installeren als het onderhouden van al uw nieuwe of huidige beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht.

Installatie

Wij helpen u graag bij het installeren van nieuwe beveiligingssystemen of al bestaande systemen

Onderhoud

Zorg voor een langere levensduur en continuïteit van al uw systemen met jaarlijks onderhoud

Betrouwbare beveiliging

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen rondom beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Voorkom calamiteiten

Altijd een duidelijk inzicht in de situatie in het geval van een calamiteit?

U bent altijd op de hoogte van wat er speelt in uw pand met onze beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.