Wilt u de beste beveiliging voor uw bedrijf?

Voorkom inbraak en zorg voor de juiste beveiliging van uw panden. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

24/7 storingsdienst

Met ons onderhoudsabonnement bent u altijd verzekerd van betrouwbare beveiliging

Oplossing op maat

We zorgen altijd voor een oplossing op maat die past bij uw bedrijf en systemen

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring en gecertificeerd personeel en systemen zorgen we altijd voor het beste resultaat.

Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

Wij hebben al veel bedrijven mogen voorzien van een vertrouwde beveiliging. Lees hier hoe voorgaande klanten dit ervaren.

"MKB Secure is een betrouwbare en flexibele partij waar we regelmatig en graag gebruik van maken! Wanneer we een probleem hebben wordt deze snel opgelost en de monteurs zijn vriendelijk en efficiënt."

T. Browne

"Had ik ze maar eerder gevonden dat had mij een hoop problemen gescheeld. Ook al was ik nieuw, ik werd snel geholpen, mijn systeem werd goed nagekeken en de problemen zijn eruit gehaald!"

B. Defeber

"Een helpende hand wanneer we omhoog zitten! Zo nu en dan hebben we extra 'handjes' nodig bij project installaties, dan is het fijn dat we op MKB Secure kunnen rekenen en gekwalificeerde mensen krijgen met verstand van zaken!"

R. de Laat

“Ik wil jullie graag complimenteren wat betreft professionaliteit en kwaliteit. Als we jullie service en kwaliteit vergelijken met verschillende partijen springen jullie er zeker boven uit!”

– D. Trouwen

Advies, installatie en onderhoud

Installatie of onderhoud van al uw beveiligingssystemen?

U kunt bij ons terecht voor advies, installatie en onderhoud van al uw beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen hoe wij u het beste kunnen helpen.