PSIM systeem

Maakt u gebruik van verschillende beveiligings- en gebouwbeheer systemen?

Met ons PSIM systeem kunt u al uw beveiligingssystemen vanaf een centrale plek beheren. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing

Centraal beheer systeem

Al uw verschillende beveiligingssystemen worden vanuit een centraal beheer gestuurd.

Oplossing op maat

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat die past bij uw bedrijf en systemen.

Bestaande en nieuwe systemen

Zowel voor nieuwe als bestaande systemen zijn er diverse oplossingen te vinden.

Al uw beveiligingssystemen beheren vanuit een centrale plek

Werkt u met verschillende losstaande beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, inbraakdetectie en cameraobservatie? Dan is er een mogelijkheid dat u het overzicht kunt kwijtraken. Door het gebruik van een PSIM systeem worden al deze systemen beheerbaar in een centraal beheer systeem. Hierdoor heeft u direct sturing en controle op alle systemen en kunnen de systemen elkaar ondersteunen.

Waarom MKB Secure?

Maatwerkoplossing

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat door te kijken naar de bedrijfsprocessen en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Deskundig & gecertificeerd

Door onze jarenlange ervaring zijn onze monteurs deskundig en goed opgeleid en werken daarbij met gecertificeerd personeel en gecertificeerde systemen.

Meerdere oplossingen in huis

Voor elk probleem zoeken wij altijd een geschikte oplossing. Door onze uitstekende productkennis kunnen wij complexe geïntegreerde oplossingen leveren.

24/7 storingsdienst

Heeft u last van een storing? Met onze 24/7 storingsdienst zijn uw storingen zo weer door ons opgelost en bent u zo weer verzekerd van een goede beveiliging.

Beter inzicht bij calamiteiten

Door middel van een overzichtelijk dashboard en de rapportages vanuit het PSIM systeem is het mogelijk om zowel tijdens een calamiteit als achteraf een duidelijk overzicht en inzicht te hebben. U kunt hiermee calamiteiten al vroegtijdig opmerken en achteraf analyseren. MKB-Secure adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden van zowel bestaande als nieuwe systemen en zorgt voor een naadloos aansluitend systeem

Installatie & onderhoud

Zowel voor het installeren als het onderhouden van al uw nieuwe of huidige beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht.

Installatie

Wij helpen u graag bij het installeren van nieuwe beveiligingssystemen of al bestaande systemen

Onderhoud

Zorg voor een langere levensduur en continuïteit van al uw systemen met jaarlijks onderhoud

Betrouwbare beveiliging

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen rondom beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Voorkom calamiteiten

Altijd een duidelijk inzicht in de situatie in het geval van een calamiteit?

U bent altijd op de hoogte van wat er speelt in uw pand met onze beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.