Zakelijke dienstverlening

De beste beveiligingssystemen bij MKB-Secure

Altijd verzekerd van een betrouwbaar beveiligingssysteem zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over inbraak. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Kantoren met opslag voor wijnen

Het vraagstuk van de klant

De klant gaat verhuizen naar een nieuw kantoorpand. De werkzaamheden van de organisatie vinden plaats op het kantoor, deze bevind zich op de eerste verdieping. Dit betreft een standaard kantoor omgeving, ingericht met vaste desktopcomputers, laptops (welke dagelijks meegenomen worden naar huis) een vergaderzaal met monitoren, en vaste telefoontoestellen.
In dit pand wil de klant ook graag zijn verzameling bijzondere wijnen opslaan. Hiervoor wordt er op de begane grond een speciale ruimte in gericht. De wijnen hebben een waarde tot € 750.000,– en komen in speciale temperatuur gestuurde kasten.
De verzekering eist, voor de opslag van bijzondere wijnen, dat de beveiliging van het pand wordt aangelegd door een erkend bedrijf en dat de beveiliging is gecertificeerd volgens de bijbehorende risicoklasse.
De klant wenst dat de beveiliging volgens de richtlijnen van de verzekeraar word aangelegd. Tevens dient de ruimte van de opslag niet direct bereikbaar te zijn voor bezoekers en het kantoorpersoneel.

De oplossing

MKB Secure heeft een afspraak gemaakt op locatie. De verwachtingen van de klant en de vereisten van de verzekeraar zijn doorgenomen. Daardoor weet onze adviseur precies waar hij aan moet werken om beide in een goed advies naar voren te laten komen.

Vervolgens heeft de adviseur van MKB Secure een beveiligingsplan opgesteld volgens de maatregelen van het VRKI 2022 2.0. Voor de attractieve waarde van de wijnen komen wij uit op een risicoklasse 3. Het is niet nodig om het gehele pand volgens risicoklasse 3 in te vullen, dat zou extra kosten met zich mee brengen. Wij kiezen er dan ook voor om te compartimenteren door goed naar het overige gebruik te kijken, het kantoor mag dan ook volgens risicoklasse 2 worden beveiligd.
In deze case werken wij met een combinatie van maatregelen, waarbij de bouwkundige maatregelen naar het juiste niveau zijn gebracht. Tevens zorgt MKB Secure voor een inbraakdetectie systeem in combinatie met een goedgekeurde mistgenerator. De mistgenerator zorgt ervoor dat de attractieve wijnen meeneembeperkend zijn opgeslagen.

In combinatie met glasbreuk en trildetectoren rondom op de begane grond hebben wij ervoor gezorgd dat er bij de eerste aanval op het pand direct een inbraak wordt gedetecteerd. Bij een geverifieerd alarm zorgt de mistgenerator voor het wegnemen van het zicht op de attractieve goederen.

Inmiddels is ook onze meldkamer op de hoogte van het alarm en zorgt dat er een reactie plaatsvind door direct de plaatselijke politie in te schakelen en de eigenaar en alarm opvolgingsdienst op de hoogte te brengen.
De kantoren worden voorzien van goedgekeurde ruimtelijk werkende detectoren, voorzien van anti-mask detectie. Door het systeem in blokken op te splitsen is het mogelijk om het kantoor op de 1e verdieping en de wijnen op de begane grond apart te schakelen. Op deze manier blijven de wijnen alleen bereikbaar voor de personen met toegang tot deze ruimte.

Nadat de monteur de beveiligingsmaatregelen heeft toegepast zorgt de adviseur van MKB Secure voor een compleet pakket aan documentatie. Dit betreft de opleverdocumenten, het beveiligingsplan en het intakedocument. Wanneer alles in orde is zorgt de adviseur voor het aanvragen van het kwaliteitsdocument (certificaat) Deze wordt per post toegestuurd.
Jaarlijks zorgen wij uiteraard voor het technisch onderhoud, mochten er (ver-) storingen ontstaan is ons team bekend met de installatie en zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling.

Oplevering

Oplevering Systeem

 • Gecertificeerd inbraakdetectie systeem.
 •  
  Merk

 • Vanderbilt inbraakdetectie & Protect mistgenerator
 •  
  Opleverdatum

 • 06-06-2022
 • Benieuwd hoe wij te werk gaan?

  Voordat wij de beveiligingssystemen bij u komen installeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

  01.

  Offerte aanvraag

  U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

  02.

  Adviesgesprek

  Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
  03.

  Adviesrapport

  Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

  04.

  Akkoord

  Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
  05.

  Implementatie

  Zodra wij het akkoord van u ontvangen hebben is het tijd voor de installatie. De monteur zal langskomen voor de installatie van de beveiligingssystemen en ervoor zorgen dat alles helemaal klaar is voor gebruik.

  Offerte ontvangen?

  Wilt u een beveiligingssysteem laten installeren, uw oude systemen onderhouden of heeft u advies nodig? Vul hieronder vrijblijvend het offerte formulier in en dan kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing.

  Heb je een vraag? Neem contact met ons op

  U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiekn via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

  “Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

  Matthijs van der Winden

  Eigenaar, MKB Secure

  Betrouwbare beveiliging

  Altijd zeker van betrouwbare beveiliging?

  U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud en installatie van de beste beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.