Zakelijke dienstverlening

De beste beveiligingssystemen bij MKB-Secure

Altijd verzekerd van een betrouwbaar beveiligingssysteem zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over inbraak. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Logistiek centrum

Het vraagstuk van de klant

De klant heeft een groot logistiek distributie centrum. Dagelijks komen hier goederen binnen, worden opgeslagen tot ze door hun eigen klant worden opgevraagd en/ of moeten worden verstuurd naar een eind gebruiker.

De klant heeft in dit geval zijn distributie centrum al goed beveiligd met een inbraakdetectie systeem en een cameraobservatie systeem. Echter de hoeveelheid camera’s geven ook een grote hoeveelheid aan beeldmateriaal. Het opzoeken en vastleggen van een gebeurtenis kost de afdeling beveiliging enorm veel tijd. Voorbeelden zijn te noemen van soms 8 uur tot 24 uur werk onderzoek om te achterhalen wat er precies is gebeurt na een incident. De vraag van de klant is of dit beter kan en hoe hij dit systeem zodanig kan inrichten dat het ook volgens regels van cameratoezicht op de werkplek is ingericht.

De oplossing

De adviseur van MKB Secure maakt een afspraak op locatie en gaat na van welk camera systeem er gebruik wordt gemaakt. Hoeveel opname apparatuur is er aanwezig en wat doet dit met de videomaterialen. Tevens wordt er gekeken of daadwerkelijk de camera’s goed zijn geprojecteerd, daar dit een systeem is die door een ander beveiligingsbedrijf zijn geleverd en gemonteerd kan er mogelijk een ander advies uit komen. De wensen van de klant worden volledig doorgesproken, hieruit komt naar voren dat de opnameduur ook verlengd mag worden. Soms zijn ze net te laat met het bekijken van beelden en zijn deze al overschreven.
Vervolgens maakt de adviseur een compleet cameraobservatie plan. Dit plan bestaat uit het aantal camera’s, het doel per camera en de berekening van de totaal opgeslagen videomaterialen.

In deze case hebben wij geadviseerd over te stappen naar een Video Management Systeem (VMS) Deze zorgt ervoor dat er verschillende logische zoekfuncties mogelijk zijn. Door het toepassen van deze VMS is het terugzoeken van beeldmateriaal terug gebracht naar maximaal 1 uur per incident.

De VMS komt samen met een nieuwe manier van het opslaan van beelden, de capaciteit is hiermee vergroot tot 28 dagen.

Ook is er een advies gegeven op een tweetal locaties het cameraobservatie systeem uit te breiden. Waardoor het mogelijk is het volledige traject van een pakket te volgen.
Nadat onze monteurs de installatie hebben aangepast zijn ook alle gegeven van de bestaande installatie volledig bekend. Hierdoor ontvangt de klant na oplevering de volledige documententatie als: een beeldenboek met afstelling per camera, een cameraregister bestaande uit; type camera, IP adres van de camera’s en het doel van de camera’s. Zo is er ook beschreven waarom er gebruik wordt gemaakt van een cameraobservatie systeem en wat de reden is dat deze 28 dagen opneemt.

Hierdoor ontstaat er een cameraobservatie systeem welke betrouwbaar is voor het doel van de klant en deze is volledig volgens de richtlijnen van cameraobservatie toegepast.

Oplevering

Oplevering Systeem

 • Video management systeem.
 •  
  Merk

 • Milestone VMS & Hikvision camera apparatuur
 •  
  Opleverdatum

 • 23-03-2022
 • Benieuwd hoe wij te werk gaan?

  Voordat wij de beveiligingssystemen bij u komen installeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

  01.

  Offerte aanvraag

  U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

  02.

  Adviesgesprek

  Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
  03.

  Adviesrapport

  Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

  04.

  Akkoord

  Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
  05.

  Implementatie

  Zodra wij het akkoord van u ontvangen hebben is het tijd voor de installatie. De monteur zal langskomen voor de installatie van de beveiligingssystemen en ervoor zorgen dat alles helemaal klaar is voor gebruik.

  Offerte ontvangen?

  Wilt u een beveiligingssysteem laten installeren, uw oude systemen onderhouden of heeft u advies nodig? Vul hieronder vrijblijvend het offerte formulier in en dan kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing.

  Heb je een vraag? Neem contact met ons op

  U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiekn via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

  “Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

  Matthijs van der Winden

  Eigenaar, MKB Secure

  Betrouwbare beveiliging

  Altijd zeker van betrouwbare beveiliging?

  U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud en installatie van de beste beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.