Overheid

De beste beveiligingssystemen bij MKB-Secure

Altijd verzekerd van een betrouwbaar beveiligingssysteem zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over inbraak. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Secretariaat politieke partij

Het vraagstuk van de klant

De klant gaat verbouwen. Er is een bestaand toegangscontrole systeem, kan deze worden aangepast? Er zijn verschillende ruimtes waar alle personeelsleden toegangsrechten krijgen, maar er zijn ook een aantal hoog risico ruimtes waar alleen bepaalde verantwoordelijke toegangsrechten krijgen.

Daarbij is er een oud intercomsysteem zonder camera, hiervan is de wens een camera toe te passen zodat de bezoeker ook door de receptie geïdentificeerd kan worden. Kan dit op de bestaande intercom worden toegepast?

De receptie is niet altijd bezet waardoor bezoekers toegang geven tot het pand nog wel eens een uitdaging is. Ook de slagboom voor toegang tot het parkeerterrein is dan niet actief. Zijn daar ook oplossingen voor?

De oplossing

Onze adviseur heeft op locatie de wensen met de klant besproken. Ook de huidige installatie is in kaart gebracht. Zowel het toegangssysteem en de huidige intercom zijn niet te hergebruiken. Niet alleen omdat de huidige bekabeling veroudert is maar ook omdat de huidige apparatuur al geruime tijd niet meer op de markt verkrijgbaar is.

Onze adviseur maakt een compleet toegangsplan op. Hier worden de wensen van de klant volledig in opgenomen. De aangeboden apparatuur maakt gebruik van zowel tags als techniek via bluetooth. Hierdoor is het ook mogelijk om de smartphone als toegangsmiddel in te zetten. Hetzelfde systeem heeft ook intercom mogelijkheden, waardoor de buitenpost ook uitgebreid kan worden met een toegangslezer.

Nadat onze monteur de installatie heeft geïnstalleerd wordt deze aangesloten op de server. Wij hebben hier gezorgd voor een eenvoudig online bereikbaar software systeem. De verantwoordelijke van de klant kunnen hierdoor ook op afstand (vanuit huis) inloggen en zorgen voor aanpassingen in het systeem.

Via de smartphone van de verantwoordelijke of van de receptionist is het mogelijk de intercom te beantwoorden als deze niet op de werkplek aanwezig is. Ook is de app op de telefoon geschikt voor het openen van de slagboom van het parkeerterrein.
Jaarlijks zorgt MKB Secure voor het technisch onderhoud van de toegang- en intercominstallatie, dit betreft ook het updaten van de software en/ of het doorvoeren van aanpassingen in het systeem.

Oplevering

Oplevering Systeem

 • Toegangscontrole en Intercom installatie.
 •  
  Merk

 • Helios 2N
 •  
  Opleverdatum

 • 11-05-2022
 • Benieuwd hoe wij te werk gaan?

  Voordat wij de beveiligingssystemen bij u komen installeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

  01.

  Offerte aanvraag

  U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

  02.

  Adviesgesprek

  Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
  03.

  Adviesrapport

  Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

  04.

  Akkoord

  Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
  05.

  Implementatie

  Zodra wij het akkoord van u ontvangen hebben is het tijd voor de installatie. De monteur zal langskomen voor de installatie van de beveiligingssystemen en ervoor zorgen dat alles helemaal klaar is voor gebruik.

  Offerte ontvangen?

  Wilt u een beveiligingssysteem laten installeren, uw oude systemen onderhouden of heeft u advies nodig? Vul hieronder vrijblijvend het offerte formulier in en dan kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing.

  Heb je een vraag? Neem contact met ons op

  U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiekn via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

  “Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”

  Matthijs van der Winden

  Eigenaar, MKB Secure

  Betrouwbare beveiliging

  Altijd zeker van betrouwbare beveiliging?

  U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud en installatie van de beste beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.