Bedankt voor het opnemen van contact.

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug om uw vraag te beantwoorden. U kunt vrijblijvend een offerte inplannen zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiekn via +3171 7600745 , of een mail sturen naar m.vanderwinden@mkb-secure.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Ik vind het belangrijk dat iedere klant dezelfde aandacht van ons krijgt, tenslotte is het nemen van beveiligingsmaatregelen vaak een kwestie van vertrouwen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij absoluut in staat u te adviseren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dat is de eerste stap naar een prettige samenwerking.”
Matthijs van der Winden

Eigenaar, MKB Secure

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Voordat wij de beveiligingssystemen bij u komen installeren zijn er nog een aantal stappen die we samen doorlopen. Bekijk hier hoe wij precies te werk gaan.

01.

Offerte aanvraag

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen om alles te bespreken.

02.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we al uw wensen en bekijken we uw situatie. We bespreken alle bedrijfsomstandigheden zodat wij hier een goed beeld bij kunnen krijgen en gemakkelijk te werk kunnen gaan
03.

Adviesrapport

Na aanleiding van adviesgesprek zullen wij een adviesrapport opstellen waarin we alles uitwerken en u advies geven voor een passende oplossing

04.

Akkoord

Bent u het helemaal eens met het adviesrapport? Dan hoeft u hier alleen maar akkoord op te geven en kunnen wij aan de gang gaan met het echte werk
05.

Implementatie

Zodra wij het akkoord van u ontvangen hebben is het tijd voor de installatie. De monteur zal langskomen voor de installatie van de beveiligingssystemen en ervoor zorgen dat alles helemaal klaar is voor gebruik.

Onderhoud & installatie

Heeft u een nieuw beveiligingssysteem die u wilt laten installeren? Of is uw oude beveiligingssysteem toe aan onderhoud of controle. Voor zowel onderhoud als installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw beveiligingssystemen altijd betrouwbaar blijven en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk hier onze diensten.

Voorkom inbraak

Wilt u altijd verzekerd zijn van een betrouwbare beveiliging?

Voorkom inbraak of insluiping met onze beveiligingssystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar al uw wensen.